FAQ = Frequently Asked Questions

(veelgestelde vragen door tieners)

264202_home_hero

Ik heb nog nooit aan yoga gedaan, is dat erg?
Nee, geen probleem! Iedereen kan gewoon beginnen met Yoga.

Ik ben veel te stijf voor Yoga….
Maak je niet druk. Het gaat bij yoga helemaal niet om presteren of concurreren. Ieder lichaam is ok en iedereen is welkom. Zolang je maar luistert naar wat je lijf kan is het prima.

Is het niet erg zweverig?

Dat moet je zelf bepalen. Voor mij is het helemaal niet zweverig. Sterker nog, het is heel praktisch, met beide benen op de grond. Daarbij heeft iedere les een ander thema, dus er zit altijd weer iets anders tussen voor je.

Is yoga alleen voor meisjes?
Nee hoor. Vaak komen er wel meer meisjes naar de lessen dan jongens. Maar dat hoeft voor jongens niet vervelend te zijn, toch;-)
Maar serieus: Jongens houden vaak meer van actie. Dat zie je in de yogales inderdaad niet. Maar als je al tot hier gekomen bent met lezen, ben je nieuwsgierig en moet je het misschien gewoon eens proberen.

Ik doe geen eindexamen, kan ik wel meedoen?
De examenyoga cursus is echt gericht op examenleerlingen. Maar mochten er plekken over zijn en je past in de groep, dan kun je meedoen. We kunnen altijd kijken of er plek is bij de Mindfulness en Yoga voor tieners.

Als ik een les mis, is dat erg? En kan ik die les inhalen?
Het is niet erg als je een les mist, wel jammer. Je kunt de les niet inhalen, omdat de lessen zorgvuldig zijn opgebouwd.  Je mag in plaats van de gemiste les wel een keer met de gewone Yoga lessen mee doen.

Als de cursus examenyoga al is begonnen, kan ik dan nog instromen?
Ja dat kan, kom maar meedoen en kijk of het iets voor je is. Zo ja, dan doe je vanaf dan gewoon mee.

Twijfel je nog steeds?

Geef je gewoon op voor een proefles, als je tot hier hebt gelezen vind je het interessant en wie weet past het wel goed bij jou! En anders heb je een keer iets nieuws geprobeerd en dat is ook altijd leuk!

Geen Examenstress maar Examenyoga!