Hoe overleef ik mijn examen?? Examenyoga!

Yoga is dé manier om even ruimte te maken, een time-out te nemen en in te tunen op jezelf. Je wordt je bewust van hoe het op dit moment met je gaat. Je leert omgaan met prikkels van buitenaf, wat een gevoel van controle geeft. Je voelt meer ruimte in je hoofd en je lijf en daardoor krijg je energie voor nieuwe dingen.

Door yogaoefeningen, mindfulness en aandacht voor je adem zorg je dat je hoofd en je lichaam meer samenwerken en in balans zijn. Dit maakt je rustiger, maakt je lichaamshouding mooier en je kunt je beter concentreren.
Het fijne van het volgen van yogalessen is dat het niet gaat om presteren. Het gaat er om dat je leert wat je zelf kan doen om lekker in je vel te zitten. Je hoeft helemaal niet lening te zijn en je hebt ook geen ervaring nodig. Wat je wel nodig hebt is een open mind en makkelijke zittende kleren. In de les ga je uit van wat jouw lichaam kan en dat je goed bent zoals je bent.

 

yoga-for-teens-350x233

 

Wat is examenyoga?

Ga je eindexamen doen in 2017? Dan is examenyoga misschien iets voor jou. Je ontdekt in deze 7-weekse reeks wat gerichte aandacht is die jou leert op een productieve manier om te gaan met alles wat je te doen staat rond je eindexamen. Zo maak je die drukke examentijd overzichtelijker, minder vermoeiend en vooral plezierig!
Het eindexamen geeft heel wat jongeren stress. Door examenyoga te volgen kun je beter ontspannen, verbeter je je concentratie, relativeer je de boel beter en groeit je (zelf)vertrouwen. Je leert je lichaam beter kennen en komt meer in balans.

Wist jij dat je met de hulp van een ‘bodyscan’ super relaxed wordt? En dat een simpel trucje met je vingers, je helpt om je beter te concentreren? En deze dingen kun je gewoon doen tijdens het leren of tijdens je examen. Allemaal op jouw maat gemaakt. Kom het ervaren bij examenyoga!
De examenyoga cursus is nauwkeurig opgezet om je optimaal voor te bereiden op een toets/ examenperiode. Iedere les heeft een thema: Go with the flow, ontspanning, concentratie, relativeren, vertrouwen,… en het ladekastje. Als je wilt weten wat die laatste inhoudt kom het dan zelf ervaren!

 

Weg Examenstress…! Examenyoga!

Twijfel je nog? Check de FAQ!  Of stel je vraag via marloes@yogalifeweert.nl

De Training Examenyoga start in maart 2017 bij 5 deelnemers en kost 50 euro voor 7 lessen.